SNACKBAR HERENSTRAAT

SNACKBAR HERENSTRAAT De lekkerste snacks van Leiden!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3572 beoordelingen
26 okt 2020 om 9:14 geen
25 okt 2020 om 23:26 Bezorging zoals altijd TOP 1 patat halve kip, nou er zaten letterlijk 10 patatjes in het bakje. Mijn dochtertje wilt graag mayo bij haar frikandel daar betaal je flink extra voor. 1 mini streepje saus. Was vaste klant maar???
25 okt 2020 om 20:10 Was maar half warm en half gaar. Had het idee dat het al lang in de zakken zat, deze waren al helemaal nat. Bestel hier vaker, maar heb het idee dat de kwaliteit naar beneden gaat....jammer.
25 okt 2020 om 19:19 Half gaar eten. Na telefonisch kontakt geen oplossing. " moet je maar niet via thuis bezorgd bestreken" Zoals al via email , graag geld retour. M vr Gr hans v woudenberg
25 okt 2020 om 0:52 Super lekker, snel en vers
25 okt 2020 om 0:47 Voor een zaterdag avond snel & warm bezorgd! + Het eerste restaurant dat tenminste de extra opmerkingen leest en naar doet handelen. Spijt dat ik geen fooi gegeven heb aan een zeer vriendelijke bezorger.
23 okt 2020 om 20:01 Top, als altijd
21 okt 2020 om 20:41 Erg veel zout op de friet, leek deels opnieuw gebakken ook, niet voor herhaling vatbaar.
19 okt 2020 om 21:31 geen
19 okt 2020 om 20:24 Lekker en goed
19 okt 2020 om 13:44 had 2 menuboxen loempia, was egt slecht het vlees was koud, de ras patat was het ook en de loempia's waren net natte kranten echt taai verbaasde me wel want ik eet al jaren bij hun en had nooit eerdere klachten maar dit was echt geen succes
19 okt 2020 om 13:01 Het eten was er heel snel: in plaats van 58 minuten was het er in net onder 15. Alles goed warm Hoogtepunt de haassate, echt geweldig , met heerlijke satesaus en krokant gebakken uitjes. Yamm!! Kleine kaassouflees en kroket ook ok, maar zou heter moeten.